Met veel plezier presenteer ik U mijn theateraanbod. Het staat garant voor een theatrale omlijsting van ieder evenement.

Ontvangst op hoog niveau
Bij de deur heet ik Uw gasten op een verrassende manier welkom. Voor een ontvangst op hoog niveau presenteer ik U ‘de steltloper’: een heer op acrobatische stelten, met een totale lengte van drie meter, kan zich door zijn chique kostuum gemakkelijk in de hoogste kringen bewegen. Een piccolo, een franse lakei of een vriendelijke gastheer brengt Uw gasten direct bij aankomst in een feestelijke stemming.

Animaties
Voor hilarische animaties tussen het publiek, bied ik U een scala van personages: o.a. een onhandige ober, een aimabele zwerver, een schoonmaker on the job, een fakir die in de toekomst kan kijken, of een te hippe fotograaf. Voor iedere bijzondere gelegenheid maak ik in overleg met U een animatie op maat.

Speech
‘De Speech’ is een komische podiumact van ongeveer 15 minuten. De Spreker is zeer welbespraakt en van alle markten thuis. Hij is de verre achterneef die het bruidspaar toespreekt; hij opent tentoonstellingen als een ware kunstkenner; hij houdt lezingen op congressen over alle mogelijke onderwerpen en ook op het gebied van ‘pep-talk’ voert hij het hoogste woord. De speech schrijf ik op basis van de informatie die U mij vooraf geeft.

Familievoorstelling
‘Sprookjesvertelling’ en ‘Circusshow’ zijn twee familievoorstellingen die ik speel op Uw lokatie. Het publiek wordt actief betrokken bij het verloop van het verhaal. Beide voorstellingen staan garant voor 45 minuten puur plezier voor jong en oud.