Presentatie
Op een professionele wijze verzorg ik de presentatie van Uw congres of bijeenkomst. Op basis van de inhoud van het programma geef ik de presentatie, in overleg met U, een passende vorm. Naar keuze is mijn stijl correct of ludiek. Waar het programma dit vraagt kan ik interactie met het publiek initieren en begeleiden.

Speech
Wanneer uw bijeenkomst of congres een pauzemoment nodig heeft, is een komische speech wellicht op zijn plaats. Dez speech, intelligent gebaseerd op de inhoud van Uw bijeenkomst, brengt net even een andere toon. Optioneel is een lezing die serieus begint binnen het kader van het congres. Het publiek wordt geleidelijk aan steeds meer aan het twijfelen gebracht over het waarheidsgehalte van de speech, die hilarisch eindigt. De speech kan ook theatraal ondersteund worden door een visuele act, waarbij comedy- of circusskills gebruikt worden.

Theaterklas
Theaterklas is een solo-voorstelling waarbij het publiek actief wordt betrokken. De voorstelling is bedoeld voor de hogere klassen van het voortgezet onderwijs. (Culturele en Kunstzinnige Vorming, CKV). Echter, ook op andere bijeenkomsten waar interesse is voor kunst & cultuur, kan deze voorstelling gespeeld worden. De toehoorders worden meegenomen in een enthousiast verhaal over de ontwikkeling van het theater. Het verhaal ontspint zich door een aaneenschakeling van klassieke theaterscenes; o.a. Shakespeare, Grieks drama, Comedia dellĠarte.